Mogelijkheden

Er is op hekwerkgebied een breed scala aan mogelijkheden, onderstaand een greep uit deze mogelijkheden.

Gaashekwerk

Opgebouwd uit staanders Ø 60mm met een onderlinge afstand van 3 meter. Stalen buizen en geplastificeerd kwaliteitsgaas. De standaard kleuren van dit gaas zijn groen, zwart en grijs. Halverwege de staander wordt een spandraad gespannen, waartegen het gaas wordt geplaatst, waarna het wordt afgeknoopt.
Het gaashekwerk kan zowel in de grond als met een voetplaat geplaatst worden op een harde ondergrond. Eventueel met schetsplaat of door middel van aanstorten van beton voor extra stabiliteit. Voor meer veiligheid kan het hekwerk eventueel worden voorzien van:
  - aluminium schuine / rechte puntdraadhouders of Y-kop met 1-3 puntdraden.
  - dikker gaas en/of ingegraven gaas

Verkrijgbaar in verzinkte uitvoering, maar de levensduur wordt verlengd door er een coating op aan te brengen. Dit kan in de RAL kleuren groen (6009) en zwart (9005). Andere kleuren op aanvraag. Leverbaar in diverse hoogtes van 0.50 – 2.00 meter.

Dit veelzijdige en budgetvriendelijke gaashekwerk, is degelijk, onderhoudsvrij en opvallend door de transparante vormgeving.

Te gebruiken voor uiteenlopende locaties: afrastering voor kinderen, huisdieren, mestopslag, tuin of landschap. Tevens geschikt voor afrastering van (klein)vee met evt. toevoeging van afstandhouders.

Dubbelstaafmathekwerk

Opgebouwd uit staanders Ø 60mm om de 2.50 meter met dubbelstaafmatpanelen ertussen, deze dubbelstaafmatpanelen bestaan uit verticale staven met aan weerszijden sterke horizontale staven. Daarna worden ze met langlipbeugels afgemonteerd.

Heeft een strakke, transparante uitstraling, is onderhoudsarm, vandalismebestendig en moeilijk doordringbaar. Kindvriendelijk afgewerkt door de afgevlakte bovenzijde en door de nauwe maaswijdte is er geen voet tussen te krijgen om over het hekwerk te klimmen. Uitstekend geschikt voor heuvelachtige terreinen, doordat de hekwerkelementen verspringend gemonteerd kunnen worden. Bij evt. schade zijn de dubbelstaafmatpanelen afzonderlijk te vervangen.

Breed toepasbaar. Te gebruiken voor beveiliging van speellocaties, kinderdagverblijven, peuterspeelzalen, woonwijken, stedelijke inrichting, industrie, sportfaciliteiten en spoorwegbeveiliging. Tevens als drager voor natuurlijke begroeiing.

Compleet assortiment met bijpassende enkele en dubbele poorten in lichtere en zwaardere uitvoeringen en slootwaaiers.

Spijlenhekwerk

Opgebouwd uit staanders Ø 60mm, met een onderlinge afstand van 2.36 meter. De elementen kunnen afgemonteerd worden met beugels of met een blinde vakverbinding, dit laatste zorgt ervoor dat de elementen niet inzakken en er niet uitgelicht of gesaboteerd kunnen worden. Eventueel leverbaar met een puntenkam of met doorgestoken ronde spijlen, zowel aan onder- als bovenzijde, waardoor het uitbreken van spijlen bijna onmogelijk wordt. Een spijlenhekwerk heeft een staalsterke en robuuste uitstraling.

Geschikt voor: bedrijfsgebouwen, onderwijsinstellingen, zware industrie en inbraakgevoelige situaties. Leverbaar met bijpassende poorten.

Sierhekwerk

Sierhekwerk is er in verschillende uitvoeringen. Klassiek en modern.

Lage afrastering

Plantsoen: Er zijn tal van situaties en omgevingen waar een hekwerk noodzakelijk en functioneel is, zonder dat het metershoog en robuust hoeft te zijn. Bijvoorbeeld om uw groenvoorzieningen te beschermen, sluiproutes van fietsers tegen te gaan, ongewenst parkeren op uw terrein een halt toe te roepen of uw erfgrens te markeren. Doet nauwelijks afbreuk aan onder meer beplanting en gebouwen, doordat het slecht 30 cm hoog is. In diverse RAL kleuren te verkrijgen.

Barrière: Combineert beveiliging en toegankelijkheid, zowel voor binnen- als buitengebruik. Voorkomt ongeoorloofd in- en uitrijden op uw terrein. Door de geringe hoogte ziet het er elegant en publieksvriendelijk uit. Geschikt voor: garagebedrijven, parkeerterreinen en showrooms.

Sportveldafrastering

Ook op sport en recreatiegebied zijn er tal van mogelijkheden, natuurlijk zijn er de standaard afrasteringen mogelijk, maar u kunt ook terecht voor zeer hoge afrasteringen de zogenaamde "ballenvangers".Groendragers

Groendragers zijn dragers voor natuurlijke begroeiing. Een veel voorkomende vorm is de leilindegeleider.

Poorten

Poorten zijn een waardig visitekaartje voor uw entree. De flexibele en effectieve in- en uitgang van uw (beveiligde) terrein. Verkrijgbaar in diverse maten en uitvoeringen. Zo kunt u o.a. kiezen uit een enkele of een dubbele poort, een draai- of een schuifpoort of een slagboom. De vleugels van de draaipoort kunnen 180 graden draaien, waardoor zij openstaand parallel aan het aangrenzende hekwerk komen te staan. Zo kunt u optimaal van de ruimte gebruik maken.

Van belang is:
       - omvang en breedte van de in- en uitgaande stromen
       - beschikbare ruimte
       - bedieningsgemak (elektrisch)

Geschikt voor o.a.: erfafscheiding, tuin en landschap, sport en recreatie, opslagterrein en bedrijfsgebouwen.